Limingan Kokoomus

Kati Manninen

Tietotekniikan insinööri
Varavaltuutettu, tarkastuslautakunnan jäsen,
liikelaitosten johtokunnan varajäsen,
vaalilautakunnan varajäsen, vaalitietojärjestelmän käyttäjä
Koulutukseltani olen tietotekniikan insinööri ja työskentelen projekti-insinöörinä teollisuuden pari

Perheeni koostuu minusta ja aviomiehestäni. Harrastuksiani ja kiinnostuksen kohteitani ovat lukeminen, taide, tietotekniikka, kuntoilu, autot ja moottoriharrastukset. Toivon, että voisin olla tukemassa näitä harrastuksia myös kotikunnassani.

Omatoimimatkustaminen on myös tärkeä osa elämäämme, paitsi toki nyt korona-aikana. Matkustaessa oppii ja näkee myös, miten arki ja kansalaisten palvelut hoidetaan muualla. Se antaa hyvää perspektiiviä asioihin kotonakin.

Olen ensimmäistä kertaa ehdokkaana. Ehdokkaaksi lähdin, koska koen, että politiikkaan tarvitaan mukaan lisää toisia ihmisiä kunnioittavia ja kuuntelevia, rauhallisia, vilpittömästi kuntalaisten etua ajavia ja positiivisia henkilöitä. Haluaisin omalta osaltani olla tuomassa politiikkaan edellä mainittuja ominaisuuksia. Mielestäni päätösten tulee perustua kuntalaisten kuuntelemiseen, kuntalaisten hyvinvoinnin lisäämiseen ja tutkittuun tietoon. Uskon vahvasti hyvän esivalmistelun, suunnitelmallisuuden ja ennakoinnin hyötyihin. Veronkorotukset ovat vaihtoehdoista loppupäässä.

” ”Motto: Ongelmiin on aina olemassa ratkaisu, se vain pitää löytää.” ”
© Limingan Kokoomus 2022