Limingan Kokoomus

Kristian Ruotsalainen

T&K päällikkö
Kunnanvaltuutettu, kunnanvaltuuston 2. varapuheenjohtaja, maakuntavaaltuutettu, Pohjois-Pohjanmaan liitto tarkastastuslautakunnan puheenjohtaja
Sanon KYLLÄ uusien yritysten ja veronmaksajien saamiselle kuntaan.

Lähdin mukaan tähän kunnalliseen päätöksentekoon vuonna 2017, kun sitä kysyttiin muutamaan otteeseen ja ehdottamani tutut eivät lähteneet joten piti sitten lähteä itse ehdolle. Ajattelin silloin, että lähdetään mukaan ja katsotaan kuinka käy, sillä tiellä tässä edelleen ollaan.  Monenlaista uutta on tullut opittua ja moniin uusiin henkilöihin on tullut tutustuttua tässä viime vuosina.  Olen pyrkinyt osallistumaan päätöksiin kuin myös valmisteleviin keskusteluihin oman osaamiseni mukaan. Tässä muutamia luottamustehtäviä joita hoidan tai olen hoitanut: kunnanvaltuutettu, Limingan Kokoomuksen puheenjohtaja, Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja, sivistys -ja hyvinvointilautakunnan varapuheenjohtaja. Lisäksi olen ollut osallisuustyöryhmän jäsen ja toiminut Rantakylän ohjelmatyöryhmän puheenjohtajana. Varsinaisen päivätyöni teen Nokian tukiasematuotekehityksen parissa. Olen toiminut linjaesimiehenä Nokialla 11 vuotta. Mielestäni olen pystynyt tuomaan työelämästä opittuja asioita ja käytäntöjä näihin kunnallisten asioiden hoitoon tai näen työhistoriastani olevan hyötyä näiden yhteisten asioiden hoitamisessa. Toisaalta kunnallinen päätöksenteko on antanut uusia näkökulmia myös työelämään.

Asun Rantakylässä yhdessä vaimoni, muutaman koiran ja kissan kanssa, hevonenkin löytyy. Harrastan talvisin hiihtoa, laskettelua ja kaukalopalloa. Kesäisin aika kuluu koirien kanssa lenkkeillessä, pihatöissä ja jotenkin tuo vaimon ratsastusharrastus on työllistänyt ihan kivasti. Lisäksi Lions klubissa tekemäni järjestötoiminta on yksi pitkäaikainen harrastukseni.

Olen edelleen kiinnostunut jatkamaan kunnallisessa päätöksenteossa, antamaan oman aikani ja panokseni. Sanon EIveronkorotuksille. Sanon KYLLÄ uusien yritysten ja veronmaksajien saamiselle kuntaan. PIDETÄÄN kiinni meidän hyvästä terveydenhoidosta ja koulutuksesta. LISÄÄ avointa vuoropuhelua kaavoituksessa ja maankäyttöpolitiikassa.  OTETAAN digiloikka seuraavaksi päätöksenteossa ja tiedonjakamisessa tässä kunnassa. MAHDOLLISTETAAN kaikkien kiinnostuneiden osallistuminen näiden yhteisten asioiden hoitoon.

© Limingan Kokoomus 2022