Limingan Kokoomus

Vihdoinkin saimme Limingan valtuustokauden aloitettua.Kokoomuksen valtuustoryhmän puolesta voidaan todeta:

Kiitokset kuntalaisille äänestämisestä kunnallisvaaleissa ja iso kiitos saamastamme luottamuksesta.

Onnittelut kaikkien puolueiden luottamushenkilöille. Toivottavasti jokainen löytää tai jo on saanut omat mahdollisuudet vaikuttaa tämän kunnan asioiden hoitoon. Odotamme yhteistyötä kanssanne, vain yhdessä saamme enemmän aikaan.

Nyt alamme tekemään tämän uuden kunnanvaltuuston näköistä kuntapolitiikkaa. Paikat on jaettu puolueiden välisten neuvotteluiden ja erinäisten laskelmien jälkeen. Nyt on aika suunnata huomio Limingan kunnan asioiden hoitoon, kuunnellen kuntalaisten mielipiteitä herkällä korvalla. Eri puolueiden painotukset tulevat näkymään tässä valtuustossa myös jatkossa. Jokainen meistä tuo oman tyylin tehdä kuntapolitiikkaa. Tämäkään valtuusto ei varmasti ole rapauttamassa päätöksentekoa tässä kunnassa. Oppien uutta, ymmärtäen jo tehtyjä päätöksiä ja eteenpäin pyrkien. Kaikilla meillä on varmasti se sama päämäärä tehdä Hyvä, Parempi, Liminka.

Terveisin,

Kristian Ruotsalainen

Jaa somessa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Valtuuston olisi hyvä linjata, millaista osaamista eri yritysten hallituksiin tarvitaan ja tätä ohjeistusta tulisi päivittää aika-ajoin. Kunnan omistamien tytäryhtiöiden hallitusten ei tarvitse koostua valtuutetuista, varavaltuutetuista tai viranhaltijoista.
Tein omistajaohjauksesta valtuustoaloitteen 24.5.2021.
-Kristian Ruotsalainen
Kovasti on puhuttu kaksoisraiteen tulemisesta ja tahtotila sen saamiseksi Liminka-Oulu välille on tärkeä. Meillä Limingassa kaksoisraide on myös edellytys järkevälle ja tehokkaalle maankäytölle. Kaksoisraiteen rakentaminen ei kuitenkaan näytä aivan hetkeen toteutuvan, sillä Etelä-Suomen raidehankkeet näyttävät menevän luotijunan lailla edelle. Tämän vuoksi toivoisinkin, että meillä Oulun seudulla lähdettäisiin voimakkaasti viemään eteenpäin paikallisjunaliikenteen saamista välille Raahe-Liminka-Kempele-Oulu-Ii.
Lautuanneva on näyttänyt voimansa Limingassa viime viikkoina. Keskustelua on käyty monissa eri kanavissa. Tämä neva-alue on totisesti herättänyt kiinnostuksen.
© Limingan Kokoomus 2021